adı üzerinde bu 5millik direk yağ yakımına yönelik program. bu sabah denedim. ben bayıldım,çok eğlenceli. ama 3millik kısmını yaptım. gerçekten yoruyor.
diğerlerine benziyor mantık aynı..sadece bunda biraz daha intervale kaçmış hareketler..arada yerimizde koşup,depar falan atıyoruz gibi. hoplama zıplamalar var..
ben bayıldım kızlar konuyu baştan okuyup, uygun programı indirip deneyin derim.
zarifecim tekrar teşekkürler..sen konu açmasan, haberim olmazdı.
taditu sanada teşşekkür ederim. nasıl diye sormasan, hiç deneyeceğim yoktu valla. pcyi açınca masaüstünde karşımda duruyodu,hiç ciddiye almamıştım.
ne diyeyim arkadaşlar harikasınız ya..biz biraz hazıra konuyoruz ama sizede yetişilmiyoki
Zarife ,taditu ve tubiş çok teşekkürler...bayıldım ben bu yürüyüşlere..o kadar motive ediciki Leslie abla harika..ben 1 mil i indridim belki hafif biraz ama şu ara ona gücüm yeter zorlamım dimi.bu çiçekler size
zarifeciğim merhaba , ellerine sağlık tanıtıcı videoyu seyttim ve çok beğendim. ama birz kafam karıştı. bütün linkleri mi indireceğiz , ve hareketlerrin 1 seferde tamamını mı yapacağım. açıklarsan çok mutlu olacağım , sevgiler
1 ve 2 mil yürüyüş(Başlangıç)
yürümenin faydalarını hepimiz biliyoruz yürüyüş esnasında vücudumuzda
50 nin üzerinde kas aynı anda calışıp metabolizmamız hızlanıyor kilo vermek kolaylaşıyor fakat her zaman dışarı cıkıp yürüme imkanı olmuyor mesela ben hergün yürüyemiyorum fakat evde kilometrelerce yürüyor etkisi veren bir egzersiz programı var ,sanki dışarıda yürüyormuşsunuz gibi bir etkisi var sabah kalkınca egzersizlere başlamadan önce veya yemeklerden sonra nezaman yürüyüş ihtiyacınız varsa bu egzersizi yapabilirsiniz yürüyüş programı yarım saat sürüyor ve kilometrelerce yol yürümüş kadar enerji harcatıyor metabolizma hızlandırıcı bölümler de var içinde cok eğlenceli
ilk olarak hızlandırılmış bölümünü koyuyuorum yarım saat süürüyor ekranda nekadar yol gittiğinizi de gösteriyor evde yürüyüşün en kolay yolu bence serinin ilki ile başlıyoruz bu hızlandırılmış bir program daha sonra gelişmiş bölümlerinide ekleyeceğim. bu programla kilo verenler için kendi sitelerinin linki http://www.walkathome.com/walk/testi...heir-own-words
bende son bölümü indiriyorum. zarifeciğim , ellerine sağlık. süper egzersizler arkdaşlar ben hareketlere 1 hafta sonra başlayacağım. bu ara ev taşıma elaşım var. yürüyüşleri yapan arkadaşlar burada günlük oluşturalım.hergün ne kadarını yaptğımızı ve bizdeki etkilerini buraya yazalım. sağlıcakla kalın
Bende bu sabah 5 mil olan programa başladım ama 2 mile kadar gidebildim.
1 mil 1.600 mt...3.200 mt..şimdilik iyi benim için..haftada 3 gün yapmayı planlıyorum..etkisini ne zaman görürüm bilemem
adı üzerinde bu 5millik direk yağ yakımına yönelik program. bu sabah denedim. ben bayıldım,çok eğlenceli. ama 3millik kısmını yaptım. gerçekten yoruyor.
diğerlerine benziyor mantık aynı..sadece bunda biraz daha intervale kaçmış hareketler..arada yerimizde koşup,depar falan atıyoruz gibi. hoplama zıplamalar var..
ben bayıldım kızlar konuyu baştan okuyup, uygun programı indirip deneyin derim.
zarifecim tekrar teşekkürler..sen konu açmasan, haberim olmazdı.
taditu sanada teşşekkür ederim. nasıl diye sormasan, hiç deneyeceğim yoktu valla. pcyi açınca masaüstünde karşımda duruyodu,hiç ciddiye almamıştım.